Medeonföretag

Humanus Dental

Humanus Dental erbjuder ett spetssortiment inom det avancerade förbrukningssortimentet för kirurgisk tandvård. Med service, lyhördhet och professionell hantering skall vi vara en heltäckande partner och vår största målsättning är att växa tillsammans med våra kunder.

Vi marknadsför innovativa produkter från ACE Surgical Supply Co (USA), Ethicon (USA) och Scandi Biomedical (Danmark). Denna laguppställning ger tillgång till benersättning, resorberbara membran, suturer och sårläkningsprodukter samt bakterie- och genetikanalyser för parodontit och periimplantit samt detektion av oral cancer.

Vi verkar också genom som representanter för Neoss implantatsystem i Skåne och Danmark och Martin Ganslandt är företagets ansikte utåt på dessa marknader.

Tillsammans skapar dessa produkter en portfölj genom vilken en kliniker kan lösa de flesta utmanande situationer inom kirurgisk tandvård.

ADRESS
Humanus Dental
Medeon Science Park
SE-205 12 Malmö

KONTAKT
Martin Ganslandt, VD
Telefon: +46 40-650 17 32
Mobil: +46 73-420 01 90
E-post: martin@humanusdental.se

Webbsida: http://www.humanusdental.se/
Facebook: www.facebook.com/humanusdental

Medeon är en viktig life science-nod med sin centrala placering och specifika nätverk som erbjuder en av Öresundsregionens bästa tillväxtmiljöer för företagande och främjar utbytet mellan akademi, det offentliga och näringslivet.

Catrine Pauckstadt
Communications Manager