Medeons inkubator

Vår inkubator har 100 procent fokus på nystartade företag inom Life Science. En perfekt tillväxtmiljö med tillgång till branschspecifik coachning, affärsrådgivning, utbildning och andra tjänster. Se alla våra inkubatorföretag här!

Vem får plats i inkubatorn?

Har du en affärsidé inom medicinteknik, bioteknik, läkemedel eller hälsa lyssnar vi gärna, oavsett om du forskar, arbetar inom vården eller studerar. Tillsammans gör vi en bedömning om Medeon är rätt plats för din idé. Grundkravet är en idé med växtkraft.

Förutom inkubatorbolagen finns ett antal projekt i förinkubatorn.

Väx dig stark i vår inkubator

Varje enskild affärsidé ges bästa möjliga stöd i form av workshops, föreläsningar, rådgivning och coachning. Vi är lyhörda för de behov som finns och anpassar vårt utbud för att ge din affärsidé bästa möjliga tillväxt potential.

Väl på plats i Medeons inkubator är möjligheterna många. Du får tillgång till flera tjänster speciellt utformade för nystartade företag inom life science, t ex:

  • Coachning och branschspecifik affärsrådgivning
  • Utbildningspaket: Ekonomi, juridik, marknadsföring och försäljning, IP-frågor, ledarskapsutveckling. Dessutom finns specifika utbildningar anpassade för life science-bolag.
  • Nätverksaktiviteter: Frukostmöten, medlemsskap i Medeons Life Science nätverk, inbjudan till Medeons vår- och höstaktiviteter samt tillgång till attraktiva leverantörsavtal för Medeonföretag.
  • Tillgång till riskkapitalnätverk
  • Effektiva kontorslokaler: Färdigmöblerade rum, städservice, fördelaktig hyra, konferensrum, gemensam möteslokal med fikamöjligheter, kopiator, bredband, samt reception med telefonservice och posthantering.

Ansök med din affärsidé genom att fylla i formuläret till höger.


Medeons inkubator

Har du en affärsidé inom medicinteknik, bioteknik, läkemedel eller hälsa lyssnar vi gärna.

Läs mer [pdf]


Researcher's program

Är du forskare och sitter du på en potentiell affärsidé?
Läs mer (Svenska) [pdf]

Are you a researcher with a potential business idea?
Read more (English) [pdf]


Medeons entreprenörsprogram

Exempel på utbildningar som bedrivs inom ramen för Medeons Entreprenörsprogram är - Juridikverkstad, - Styrelse och VD i fokus, - Affärsmässighet, med flera.

Medeon är en viktig life science-nod med sin centrala placering och specifika nätverk som erbjuder en av Öresundsregionens bästa tillväxtmiljöer för företagande och främjar utbytet mellan akademi, det offentliga och näringslivet.

Catrine Pauckstadt
Communications Manager