Nätverk över gränserna

Medeons nätverk främjar utbytet mellan forskare, vårdanställda och företagare inom Life Science. Våra populära nätverksträffar skapar många värdefulla forsknings- och affärsförbindelser och är kostnadsfria.

Drygt sexhundra medlemmar

För att bli medlem i Medeons Life Science nätverk krävs att ditt företag är verksamt inom Life Science-området. Anställda på Malmö universitet, Lunds universitet samt Skånes universitetssjukhus är också välkomna. Du måste ha ett aktivt intresse för utvecklingsfrågorna inom forskning och näringsliv.

Genom Medeons Life Science-nätverk möts vi två gånger per år för att lyssna på intressanta föreläsare och företagsledare. Några exempel på teman som varit:

  • Att leva med diabetes
  • Friskt, sjukt, hälsa och mat
  • ESS Scandinavia, neutroner för Life Science
  • Håll balansen och var rädd om livet

Med nätverksaktiviteter bidrar forskningsparken till att öppna dörrar och knyta kontakter mellan företagen i parken och universiteten.

Har du intresse av att gå med i Medeons Life Science-nätverk - fyll i ansökningsformuläret till höger så återkommer vi med svar.

Har du intresse av att gå med i Medeons Life Science-nätverk - fyll i ansökningsformuläret nedan så återkommer vi med svar.

Ladda ner informationsblad om vårt kompetensnätverk [pdf]

ÖVRIGA NÄTVERK

För Medeonbolagen erbjuder vi dessutom regelbundet
VD-luncher
M-luncher
Seminarier och sammankomster internt för inspirationerfarenhetsutbyte och att skapa vi-känsla.

Medeon är en viktig life science-nod med sin centrala placering och specifika nätverk som erbjuder en av Öresundsregionens bästa tillväxtmiljöer för företagande och främjar utbytet mellan akademi, det offentliga och näringslivet.

Catrine Pauckstadt
Communications Manager