Medeon Blogg

Intervju med Paulina Wetterling som är ny i receptionen på Medeon

Från januari i år är Paulina Wetterling den första person som besökare till företag och andra organisationer på Medeon möter. Hon är anställd av Ideon Center, dotterbolag till Wihlborgs Fastigheter, och kommer att finnas på plats varje dag och sköta alla receptionsärenden.

Kommer vi att märka någon skillnad i receptionen jämfört med tidigare?

– Nu är det första gången som en och samma person kommer att sitta i Medeons reception hela tiden. Tidigare har det varit ungefär tio personer som har roterat mellan receptionerna på Medeon och i Slagthuset. Jag kommer att ta emot folk med ett trevligt sätt och ett leende på läpparna, boka konferensrum, sköta posten, svara på frågor och hänvisa gäster rätt. Jag vill så klart lära känna alla som jobbar på Medeon.

Vem är du?

– Jag är en glad och utåtriktad Malmötjej som är full av energi. Har jag inte energi när jag kommer till jobbet så får jag det här. Jag älskar att prata med människor i alla åldrar, och jag lär mig mycket när jag får höra om deras liv. På fritiden tycker jag om att promenera, gå runt lite varstans och njuta av nuet, Malmö har många fina parker. Jag tycker om att umgås med familj och vänner, och jag tycker om att resa. Min senaste semesterresa var till Barcelona där jag hälsade på en kompis som flyttat dit.

Var har du jobbat tidigare?

– Senast så jobbade jag i Wihlborgs reception i Gängtappen i Malmö. Där lärde jag mig mycket om receptionsservice och växte i min yrkesroll.
– Innan dess var jag säljare i klädesaffären Camilla Malmströms. Där tog jag med mig hur man ger god service, att se utifrån kundens behov, och förstå och verkligen lyssna på vad folk vill och försöka uppfylla det.
– För ett och ett halvt år sedan bodde jag och en kompis i Barcelona och jobbade på ett ”call center”. Där växte jag som människa, blev starkare och öppnare mot människor. Lärde mig att vara mig själv.

Vilken musik gillar du att lyssna på?

– Jag gillar indierock, som The Smiths, The 1975, och jag är ett ”big fan” av Bon Iver som jag ska se på konsert i sommar.

Vilken är din senaste film?

– Jag såg nyligen Titanic på tv.

Vilken är din senaste bok?

– Jag läser inte så mycket. Den senaste boken var en som jag läste i skolan, Pojken i randig pyjamas av John Boyne.

Vilken är din senaste konsert?

– Veronica Maggio.

Medeon är en viktig life science-nod med sin centrala placering och specifika nätverk som erbjuder en av Öresundsregionens bästa tillväxtmiljöer för företagande och främjar utbytet mellan akademi, det offentliga och näringslivet.

Catrine Pauckstadt
Communications Manager