Medeon Blogg

Krönika februari 2023

Snart är våren här! Snödroppar och krokus breder ut sig i rabatterna, det är endast en månad kvar till att vi skruvar fram klockan till sommartid och dagarna blir ännu ljusare.

Något som lyser upp tillvaron lite extra här i Medeon Science Park just nu är alla de nätverksseminarier som vi själva anordnar eller har tillsammans med partners. Några har redan har gått av stapeln och varit fyllda av intressant information. Vi har bland annat haft en fullsatt M-frukost, vår populära VD-lunch med extra många deltagare, Inkubator-FIKA med många nya deltagare. Nu ser vi fram emot vårens alla händelser.

Medeon Inkubator växer, utvecklas och fylls hela tiden på med nya och intressanta företag och idéer. Läs mer om inkubatorverksamheten Mamta, Devika Mehra, och bolaget Conserv, Abinaya Krishnaraja och Adhithiyan Pandian i artiklarna i nyhetsbrevet.

Initiativet Dent2Health fortsätter sin utveckling och har genomfört ännu en betydelsefull workshop.

Medeon Labs är öppet för att ta emot fler kunder. Vid intresse/frågor kontakta ansvarig
Annika Nordström

Medeons kalendarium

Gå gärna in för att hålla er uppdaterade och om löpande förändringar av aktiviteter.

Medeon i sociala medier

Gå in och följ, dela, gilla!

Facebook – @Medeon Science Park (Gå in och gilla)
Twitter – @MedeonSP (Gå in och följ)
LinkedIN – Medeon Science Park & Incubator (Gå in och följ)

Nyheter på Medeons hemsida

Läs om vad som händer i vår omvärld och med våra bolag

Externa evenemang på Medeons hemsida

Är du en organisation som finns i vår omvärld kan du lägga upp dina evenemang på Medeons hemsida. Gå in på denna länk om du är intresserad av att lägga in ditt evenemang inom Life Science.

Hållbarhet

Ni som arbetar i Medeon Science Park har möjlighet att "låna" en Medeon-cykel för exempelvis möte på stan. Är du intresserad, kontakta receptionen, i mars finns de åter för utlåning. 

CSR

Medeon stödjer människor som drabbas av kriget i Ukraina, via Sverige för UNHCR. The United Nations Refugee Agency. 

Vi önskar er en fin vår!

Medeonhälsningar
Ulf, Catrine, Carina, Johanna, Magdalena, Annika

Medeon är en viktig life science-nod med sin centrala placering och specifika nätverk som erbjuder en av Öresundsregionens bästa tillväxtmiljöer för företagande och främjar utbytet mellan akademi, det offentliga och näringslivet.

Catrine Pauckstadt
Communications Manager