Medeon Blogg

Krönika från Medeon

Det här märkliga året där pandemin med covid-19 har tagit mycket fokus nalkar nu sitt slut. Vi fortsätter att följa FHMs (Folkhälsomyndigheten) riktlinjer, vilket innebär färre fysiska träffar men desto fler digitala. En del större aktiviteter såsom Medeons 35-års jubileum har skjutits fram och kommer förhoppningsvis kunna firas någon gång under 2021.

Gå in på Medeons kalendarium för att hålla er uppdaterade om löpande förändringar av aktiviteter.

Julen står för dörren och de flesta av oss har en skön julledighet att se fram emot. Snart nog är det dags för kraftsamling inför nästa års aktiviteter och utmaningar. Vi vill passa på att tacka alla våra Medeon-bolag, organisationer, partners, kollegor och alla de som finns i Medeons omvärld för ett gott samarbete under 2020! Vi kan se tillbaka på ett intressant år med extra mycket utmaningar men också många nya positiva händelser.

Vi är mycket stolta och glada över att Wihlborgs har expanderat Medeon Science Park med en ny byggnad, hus H på 4000 kvm och snart är även uppfräschningen av korridorerna och foajén i övrika parken färdig. Det finns i nuläget lite yta tillgänglig för uthyrning och finns intresse, kontakta ida.lejdstrom@wihlborgs.se.

Medeon Science Park & Inkubator-processen utvecklas och fylls hela tiden på med nya företag. VDD-VÄRLDSDIABETESDAGEN I SKÅNE hade mycket bra uppslutning på sitt digitala event den 14 november som sändes från Medeon, då även Medeon- stipendiet på 50 000 SEK delades ut till en lovande forskare. Se eventet här.

CSR – Är Du intresserad av att bli mentor för utrikesfödda kvinnor med akademisk bakgrund? Gå in på denna webbsida för att läsa mer om projektet och mentorskapsprogrammet och finna länk till ansökan.

Sociala medier

Har ni missat eller bara är nyfikna på vad som hänt under året, finns en hel del information om våra redan arrangerade aktiviteter i våra kanaler på sociala medier. Gå gärna in och gilla/dela och följ oss på:

Facebook – @Medeon Science Park (Gå in och gilla)
Twitter – @MedeonSP (Gå in och följ)
LinkedIN – Medeon Science Park & Incubator (Gå in och följ)

Nyheter på Medeons hemsida

Läs om vad som händer i vår omvärld.

Externa event på Medeons hemsida

Är du en organisation som finns i vår omvärld kan du lägga upp dina evenemang på Medeons hemsida. Gå in på denna länk om du är intresserad av att lägga in ditt evenemang inom Life Science.

Ta hand om er!

Vi önskar er alla en God Jul och ett Gott nytt hälsosamt 2021!

Medeonhälsningar
Ulf, Catrine, Carina, Bengt, Tobias

Medeon är en viktig life science-nod med sin centrala placering och specifika nätverk som erbjuder en av Öresundsregionens bästa tillväxtmiljöer för företagande och främjar utbytet mellan akademi, det offentliga och näringslivet.

Catrine Pauckstadt
Communications Manager