Medeon Blogg

Krönika från Medeon

Team Medeon vill tacka alla våra Medeon-bolag, verksamheter, partners, kollegor och alla de som finns i Medeons omvärld för ett gott samarbete under 2022! Vi kan se tillbaka på ett spännande år då det på vårkanten åter öppnades upp för fysiska möten utan begränsningar.

I Medeon Science Park har det varit full aktivitet i vanlig ordning med NLSDays, VD-luncher, M-luncher, M-Frukostar, M-jogg, Lucia, Jullunch och mycket annat under året.

I Medeons inkubator har sex nya bolag och idéer kommit in under de senaste månaderna och entreprenörsprogrammen och affärsutvecklingsprocesserna har gått på högvarv.

Initiativet Dent2Health har genomfört en konferens där flera forskare, näringslivet och intressenter deltog i ett dagsprogram. Det pågår diskussioner med relevanta intressentter för framtida planer.

Medeon Labs är öppet för att ta emot fler kunder. Vid intresse/frågor, kontakta ansvarig
Annika Nordström.

CSR - I år stödjer Medeon människor som drabbats av kriget i Ukraina via Sverige för UNHCR med
sek 25 000:-.

Medeons kalendarium

Gå gärna in för att hålla er uppdaterade och om löpande förändringar av aktiviteter. Separata inbjudningar skickas ut till varje event

Medeon i sociala medier

Gå in och följ, dela, gilla!

Facebook – @Medeon Science Park (Gå in och gilla)
Twitter – @MedeonSP (Gå in och följ)
LinkedIN – Medeon Science Park & Incubator (Gå in och följ)

Externa evenemang på Medeons hemsida

Är du en organisation som finns i vår omvärld kan du lägga upp dina evenemang på Medeons hemsida. Gå in på denna länk om du är intresserad av att lägga in ditt evenemang inom Life Science.

Nyheter på Medeons hemsida

Läs om vad som händer i vår omvärld och med våra bolag.

Vi önskar er alla en God Jul & Ett Gott Nytt 2023!

Team Medeon
Ulf, Catrine, Carina, Johanna, Magdalena, Annika

Medeon är en viktig life science-nod med sin centrala placering och specifika nätverk som erbjuder en av Öresundsregionens bästa tillväxtmiljöer för företagande och främjar utbytet mellan akademi, det offentliga och näringslivet.

Catrine Pauckstadt
Communications Manager