Medeon Blogg

Krönika från Medeon

Efter en lång och härlig sommar med varmt och soligt väder där vi äntligen kunnat återgå till ett någorlunda ”normalt” läge, hoppas vi att ni alla är laddade inför höstens alla aktiviteter och utmaningar!

Som ni säkert sett i sociala medier är Medeons Labs nu invigt och öppet för att ta emot fler kunder. Vid intresse/frågor, kontakta ansvarig Annika Nordström på annika.nordstrom@medeon.se.

I Medeon Science Park är det full aktivitet i vanlig ordning med vd-lunch, after work, M-lunch, M-jogg, Medeons Life Science nätverk och mycket annat som erbjuds. I Medeons inkubator är det nya bolag och idéer på väg in och entreprenörsprogrammen och affärsutvecklingsprocesserna är i full gång.

Vi vill även slå ett extra slag för konferensen NLSDays, Nordic Life Science Days som i år går av stapeln i Malmö/Malmömässan den 28-29 september. Det här året kommer det 120 utställare och det är 25% fler registrerade än 2019. Det är ett internationellt evenemang som fortsätter att växa, 40% av delegaterna är från utlandet och det kommer även ett 100 tal utländska investerare.

Visste ni att

Medeonstipendiet delas ut den 12/11 i år under Världsdiabetesdagen Skåne

M-Joggen ”kicka igång hälsan” – går av stapeln på onsdagar kl 11.45, då ses vi vid receptionen. Joggar en 3 km runda, ingen föranmälan krävs.

Har du sett Medeonfilmerna än? Se dem här!

Hållbarhet – Ni som arbetar i Medeon Science Park har möjlighet att ”låna” en Medeon-cykel för exempelvis möte på stan. Är du intresserad, kontakta receptionen.

Anteckna i kalendern – Medeon-evenemang hösten 2022

  • 30/8 M-After Work – Back to office på Aplate
  • 7/9 Medeons VD-lunch
  • 28/9 NLSDays
  • 12/10 Medeons Life Science nätverk – Hållbara medarbetare
  • 12/11 Världsdiabetesdagen Skåne – Medeonstipendiet delas ut
  • 16/11 Swedish Life Science investor meeting, digitalt

Separata inbjudningar skickas ut till varje event.

Medeons kalendarium

Gå gärna in för att hålla er uppdaterade och om löpande förändringar av aktiviteter.

Medeon i sociala medier

Gå in och följ, dela, gilla!

Facebook – @Medeon Science Park (Gå in och gilla)
Twitter – @MedeonSP (Gå in och följ)
LinkedIN – Medeon Science Park & Incubator (Gå in och följ)

Externa evenemang på Medeons hemsida

Är du en organisation som finns i vår omvärld kan du lägga upp dina evenemang på Medeons hemsida. Gå in på denna länk om du är intresserad av att lägga in ditt evenemang inom Life Science.

Nyheter på Medeons hemsida

Läs om vad som händer i vår omvärld och med våra bolag.

Vi önskar er en fortsatt fin sensommar!

Medeonhälsningar
Ulf, Catrine, Carina, Johanna, Magdalena, Annika

Medeon är en viktig life science-nod med sin centrala placering och specifika nätverk som erbjuder en av Öresundsregionens bästa tillväxtmiljöer för företagande och främjar utbytet mellan akademi, det offentliga och näringslivet.

Catrine Pauckstadt
Communications Manager