Partnerskap

TOTALPARTNER

AWA

Awapatent är en heltäckande affärspartner inom immaterialrätt. Vi hjälper våra kunder att etablera, försvara och kommersialisera immateriella tillgångar för att skapa bästa möjliga avkastning på dessa tillgångar.

Kontaktperson: Emma Dahlstedt
Webbsida: http://www.awa.com

PLUSPARTNER

Moll Wendén Advokatbyrå

Moll Wendén erbjuder kvalificerad affärsjuridisk rådgivning. Våra kunder är ofta välkända och finns inom alla branscher. Med vår bas i Malmö tar vi en aktiv roll i den regionala näringslivsutvecklingen, bland annat genom vårt engagemang för  start-up bolag och unga entreprenörer. Moll Wendén har lång erfarenhet av affärsjuridiskt arbete och vi arbetar lika ofta internationellt som nationellt.

Kontaktperson: Stefan Wendén
Webbsida: http://www.mollwenden.se/

BASPARTNER

Pragati

Vi på Pragati AB arbetar som ekonomikonsulter och är specialiserade på bred ekonomisk rådgivning. Vi har siktet inställt på våra kunders utveckling och lönsamhet. Som kund får du en namngiven kontaktperson som bistår med löpande ekonomiarbete och rådgivning utifrån er utvecklingsfas. Vi erbjuder en totallösning och kan bland annat bistå med kvalitetssäkrade månads- eller kvartalsrapporter, stöd och råd vid emissioner eller optionsprogram eller coachning inför presentationer för investerare. Välkommen att kontakta oss!

Kontaktperson: Sofia Brantmark
Webbsida: http://www.pragati.se/

Ctrl Alt Konsult

Vi kan hjälpa ert företag att agera som er interna IT-avdelning och ser till att IT-miljön är uppdaterad vad det gäller mjukvara, hårdvara och uppdateringar. Vi utför nyförsäljning, nyinstallation, uppgraderingar, underhåll av befintliga miljöer. Vill ni ha hjälp vid upphandlingar? Då sitter vi gärna med och förhandlar samt går igenom offerterna ni har fått in. Produkter som vi erbjuder är datorer (PC/Mac) och tillbehör, skrivare/MFP, Office 365 samt serverlösningar.

Kontaktperson: Joacim Mårtensson
Webbsida: http://www.ctrl-alt.se/

Partnerskap

Deloitte

Deloitte är ett av Sveriges ledande revisions- och konsultföretag med 1000 medarbetare på ett trettiotal orter över hela landet. Vi är verksamma inom revision, skatt, riskhantering, finansiell rådgivning, management consulting, implementering av verksamhetssystem och outsourcing av ekonomifunktioner.

Kontaktperson: Elna Lembrér Åström
Webbsida: http://www.deloitte.se/

SEB

Vi följer dig hela vägen från idé till eget företag, och har anpassade lösningar grundat på företagets nuvarande och kommande behov.
Vi blev av Finansbarometern utsedda till Sveriges småföretagsbank 2012 för våra satsningar på attraktiva lösningar för företag och företagare, och är den ledande nordiska affärsbanken.

Kontaktperson: Lukas Kaminski
Webbsida: http://www.seb.se
Facebook: http://www.facebook.com/sebsverige

DSS PARTNER ACTIVE (DIABETESSAMVERKAN SVERIGE)

DSS PARTNER (DIABETESSAMVERKAN SVERIGE)

PHARMA DEV GROUP (PHARMA DEVELOPMENT GROUP)

Medeon är en viktig life science-nod med sin centrala placering och specifika nätverk som erbjuder en av Öresundsregionens bästa tillväxtmiljöer för företagande och främjar utbytet mellan akademi, det offentliga och näringslivet.

Catrine Pauckstadt
Communications Manager